Beautiful Brows™ Pop Up

Tunnelmia kahden tunnin Pop Up -myymälästä, jossa stailattiin upeita kulmia Beautiful Brows™ Duo Nano Kiteillä.

Beautiful Brows™ Nano Kit

Aloitimme hiljattain yhteistyön Britannialaisen Beautiful Brows™ -tuotemerkin kanssa. Ripsien ja kulmien kestovärit sekä kuluttajamyyntiin tehdyt Duo Nano Kit -kulmastailaustuotteet ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa valtavan suosion. Tämä postaus vie teidät perjantaina 16.08.2019 järjestetyn kahden tunnin Pop Up -myymälän tunnelmiin. Stailasimme kulmia Business Joensuun tiloissa Tiedepuistolla.

Tiimi valmiina tekemään täydellisiä kulmia! Vasemmalta: Ronja Allén, Katja Varis, Ella Savolainen, Mirka Alila, Outi Laamanen, Kaisa Miettinen ja Amanda Puhk

Pop Upin kulku

Koska tällainen kahden tunnin Pop Up oli meille ensimmäinen laatuaan, niin meillä ei ollut oikeastaan odotuksia siitä, kuinka paljon asiakkaita saapuisi paikalle. Tiedotimme ennakkoon Pop Upista Facebookissa sekä uutiskirjeellä. Pop Upin auetessa kello 13:00 saimme yllättyä iloisesti! Kaikki neljä kulmastailauspistettä täyttyivät hetkessä ja ihmisiä oli lähes koko Pop Upin ajan jonoksi asti.

Stailaus aloitetaan valitsemalla asiakkaan kasvoihin kauneimmin sopiva sapluuna. Jokainen kulmakitti sisältää kuusi erilaista sapluunaa.
Amanda esittelee asiakkaalle värivaihtoehdot. Värit mukautuvat uskomattoman kauniisti asiakkaan sävyyn ja kestävät virheettömänä jopa 16 tuntia.
Nyt loihditaan upeat kulmat! Sapluunan asetus paikalleen ja värin lisäys kevyellä, edestakaisella liikkeellä.
Kerrassaan upea muutos!
Ilmeesi, kun vilkaiset peiliin kulmastailauksen jälkeen ensimmäistä kertaa.
Lopputulokseen tyytyväinen ammattilainen ja asiakas. <3


Beautiful Brows™ -kulmakitin suosion salaisuus

Pop Up -tempauksemme oli menestys. Tuote on erittäin helppo myydä asiakkaalle, koska tuotetta on äärimmäisen helppo ja nopea käyttää ja lopputuloksen upeus hämmästyttää joka kerta. Valtaosa meistä kamppailee enemmän tai vähemmän kulmien meikkauksen kanssa. Mikäs sen parempaa kuin tehdä se vihdoin onnistuen ja vieläpä erittäin nopeasti!

Beautiful Brows Duo Nano Kit sisältää

- 6 erittäin kauniin muotoista sapluunaa
- kaksi luonnollista sävyä, joita on mahdollista sekoittaa myös keskenään
- laadukkaan kaksipäisen siveltimen värin levitykseen ja viimeistelyyn

Saatavilla on kolme eri sävyistä kittiä, vaaleanruskea, tummanruskea, sekä musta/harmaa.

Tuotteen jälleenmyynnin suositushinta on 25€.

Kaikki sävyt ovat äärimmäisen riittoisia sekä sään ja urheilun kestäviä. Pakkauksen siveltimen pyöreäpäisellä osalla levitetään pigmentti sapluunan läpi ja viistopäisellä osalla viimeistellään tarvittaessa kulmat. Viistopäinen osa sopii täydellisesti myös kulmien muotoiluun vapaalla kädellä.

Demoständi

Myyntikassi

Tuotteen jälleenmyynti kannattaa aloittaa hankkimalla upea demoständi (hinta ilman myyntituotteita 35€). Ständi sisältää kaikki valikoimissa olevat sävyt, demosapluunat sekä siveltimen. Näppärän kokoisen ja taatusti kiinnostusta herättävän ständin voi asettaa myyntitiskille tai vaikkapa kampaamon kampauspöydälle, josta asiakas huomaa tuotteen hiusten laiton yhteydessä. Tuotteen demoaminen onnistuu helposti alle viidessä minuutissa.

Tilaa omasi täältä!

Iloisin tervesin, LashLovers-tiimi

Jaa somessa:

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TILAAMINEN

Taataksemme asiakkaillemme nopean tilauskäsittelyn ja mahdollisuuden hyödyntää palkitsemisjärjestelmää, tulee kaikki tilaukset tehdä verkkokaupan kautta. Emme käsittele puhelimitse tai sähköpostitse tulleita tilauksia.

REKISTERÖITYMINEN

LashLovers®-tuotteet on tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön. Tilatakseen tuotteita LashLovers Oy:n verkkokaupasta tulee asiakkaan rekisteröityä ja ilmoittaa rekisteröitymisen yhteydessä käymänsä tunnetun tuotemerkin ripsienpidennyskoulutus. Jälleenmyyntituotteiden tilaamista varten myös y-tunnus on ilmoitettava rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteröityminen on maksutonta. LashLovers Oy voi halutessaan evätä rekisteröitymisen ja perua tilauksen.

TILAUSKÄSITTELY JA TOIMITUSAIKA

Asiakas saa tekemästään tilauksesta tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiin. LashLovers Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Arkisin klo 12 mennessä tulleet tilaukset pyritään käsittelemään ja postittamaan aina viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Toimitusajan ollessa olennaisesti pidempi, ilmoittaa LashLovers Oy tästä asiakkaalle sähköpostitse.

Tuotteet on myös mahdollista noutaa Joensuun toimipisteestä verkkokaupassa ennakkoon tehtyä tilausta vastaan. Tällöin toimituskulut ovat 0 €. Asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostitse, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä LashLovers Oy:lle. LashLovers Oy pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

TUOTETAKUU

LashLovers Oy ei lähtökohtaisesti myönnä ammattilaistuotteille tuotetakuita. Ripsiliimojen osalta edellytämme käyttöohjeiden perusteellista tutustumista ennen liiman käyttöönottoa. Mikäli sinulla on tuotteiden käyttöön tai toiminnallisuuteen liittyviä kysymyksiä, otathan ystävällisesti yhteyttä tuotetukeemme: tuotetuki@lashlovers.fi.

TUOTEHINTA JA TOIMITUSKULUT

Voimassa oleva hinta on palvelussa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. LashLovers Oy pidättää oikeuden erheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilauksen käsittely-, pakkaus- ja toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta. Lue lisää toimitustavoista täältä. Tuotteet on myös mahdollista noutaa Joensuun toimipisteestä. Tällöin toimituskulut ovat 0 €.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa on tarjolla kaikki yleisimmät maksutavat. Lisätietoja maksutavoista täältä.

NOUTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Mikäli asiakas ei nouda tilaamaansa lähetystä noutopisteestä määräaikaan mennessä ja paketti palautuu LashLovers Oy:lle, palautamme automaattisesti tilauksen arvon asiakkaalle toimituskuluilla vähennettynä.

PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikuntoinen.
Jos asiakas peruuttaa tilauksen ennen kuin tavaroita on ehditty lähettää, on palvelun tarjoajalla mahdollisuus veloittaa rahaliikenteestä ja vaivasta kohtuullinen korvaus.
Jos tuote on postitoimituksen aikana rikkoontunut tai vahingoittunut, asiakas voi palauttaa tuotteen veloituksetta LashLovers Oy:lle. Mikäli tilaamasi tuote on vahingoittunut, osa ystävällisesti yhteyttä tilauskäsittelyymme: tilaukset@lashlovers.fi.

Vuonna 2011 voimaan tulleen lain mukaan, verkkokauppa ei ole velvollinen kustantamaan automaattisesti asiakaspalautuksesta aiheutuvia kuluja.

RIITATAPAUSTEN RATKAISU

Erimielisyydet tässä esitettyjen tilaus- ja sopimusehtojen suhteen ratkaistaan Joensuun Käräjäoikeudessa.