Ilmainen toimitus Suomeen yli 350 €:n tuoteostoille!

Kuluttajille Ammattilaisille

Beautiful Brows™ Pop Up

Tunnelmia kahden tunnin Pop Up -myymälästä, jossa stailattiin upeita kulmia Beautiful Brows™ Duo Nano Kiteillä.

Beautiful Brows™ Nano Kit

Aloitimme hiljattain yhteistyön Britannialaisen Beautiful Brows™ -tuotemerkin kanssa. Ripsien ja kulmien kestovärit sekä kuluttajamyyntiin tehdyt Duo Nano Kit -kulmastailaustuotteet ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa valtavan suosion. Tämä postaus vie teidät perjantaina 16.08.2019 järjestetyn kahden tunnin Pop Up -myymälän tunnelmiin. Stailasimme kulmia Business Joensuun tiloissa Tiedepuistolla.

Tiimi valmiina tekemään täydellisiä kulmia! Vasemmalta: Ronja Allén, Katja Varis, Ella Savolainen, Mirka Alila, Outi Laamanen, Kaisa Miettinen ja Amanda Puhk

Pop Upin kulku

Koska tällainen kahden tunnin Pop Up oli meille ensimmäinen laatuaan, niin meillä ei ollut oikeastaan odotuksia siitä, kuinka paljon asiakkaita saapuisi paikalle. Tiedotimme ennakkoon Pop Upista Facebookissa sekä uutiskirjeellä. Pop Upin auetessa kello 13:00 saimme yllättyä iloisesti! Kaikki neljä kulmastailauspistettä täyttyivät hetkessä ja ihmisiä oli lähes koko Pop Upin ajan jonoksi asti.

Stailaus aloitetaan valitsemalla asiakkaan kasvoihin kauneimmin sopiva sapluuna. Jokainen kulmakitti sisältää kuusi erilaista sapluunaa.
Amanda esittelee asiakkaalle värivaihtoehdot. Värit mukautuvat uskomattoman kauniisti asiakkaan sävyyn ja kestävät virheettömänä jopa 16 tuntia.
Nyt loihditaan upeat kulmat! Sapluunan asetus paikalleen ja värin lisäys kevyellä, edestakaisella liikkeellä.
Kerrassaan upea muutos!
Ilmeesi, kun vilkaiset peiliin kulmastailauksen jälkeen ensimmäistä kertaa.
Lopputulokseen tyytyväinen ammattilainen ja asiakas. <3


Beautiful Brows™ -kulmakitin suosion salaisuus

Pop Up -tempauksemme oli menestys. Tuote on erittäin helppo myydä asiakkaalle, koska tuotetta on äärimmäisen helppo ja nopea käyttää ja lopputuloksen upeus hämmästyttää joka kerta. Valtaosa meistä kamppailee enemmän tai vähemmän kulmien meikkauksen kanssa. Mikäs sen parempaa kuin tehdä se vihdoin onnistuen ja vieläpä erittäin nopeasti!

Beautiful Brows Duo Nano Kit sisältää

- 6 erittäin kauniin muotoista sapluunaa
- kaksi luonnollista sävyä, joita on mahdollista sekoittaa myös keskenään
- laadukkaan kaksipäisen siveltimen värin levitykseen ja viimeistelyyn

Saatavilla on kolme eri sävyistä kittiä, vaaleanruskea, tummanruskea, sekä musta/harmaa.

Tuotteen jälleenmyynnin suositushinta on 25€.

Kaikki sävyt ovat äärimmäisen riittoisia sekä sään ja urheilun kestäviä. Pakkauksen siveltimen pyöreäpäisellä osalla levitetään pigmentti sapluunan läpi ja viistopäisellä osalla viimeistellään tarvittaessa kulmat. Viistopäinen osa sopii täydellisesti myös kulmien muotoiluun vapaalla kädellä.

Demoständi

Myyntikassi

Tuotteen jälleenmyynti kannattaa aloittaa hankkimalla upea demoständi (hinta ilman myyntituotteita 35€). Ständi sisältää kaikki valikoimissa olevat sävyt, demosapluunat sekä siveltimen. Näppärän kokoisen ja taatusti kiinnostusta herättävän ständin voi asettaa myyntitiskille tai vaikkapa kampaamon kampauspöydälle, josta asiakas huomaa tuotteen hiusten laiton yhteydessä. Tuotteen demoaminen onnistuu helposti alle viidessä minuutissa.

Tilaa omasi täältä!

Iloisin tervesin, LashLovers-tiimi

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje

Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sähköpostiosoite

Ostoskoriin käytetyt alennuskoodit