Me muutamme

LashLovers saa uudet upeat tilat Business Joensuun Tiedepuistolta.

Tilauskäsittelymme ja toimistomme muuttavat uusiin tiloihin Joensuun Tiedepuiston 3B-rakennukseen.
Muutto tuo mukanaan mukavia etuja tuoteostoja tekeville ammattilaisille!

Muuttoetu 2 - Beautiful Brows -myyntiständi jälleenmyyntierän ostajalle hintaan 5 €


Suositun Beautiful Brows Nano Duo Kit -jälleenmyyntierän (8kpl) ostajalle upea myyntiständi hintaan 5 euroa. Muuttoedusta on tehty valmiit tuotteet, jotka löydät jälleenmyyntituotekategoriasta.
Tarjous voimassa niin kauan, kuin muuttoetutuotteita riittää.


Muuttoetu 1 - Magneettiripset


Ensimmäisessä muuttoedussa tarjoamme tuoteasiakkaillemme magneettiripsiä veloituksetta seuraavasti:

Kun tuoteostot ylittävät 100€, niin ammattilainen saa 5 kpl erän magneettiripsiä veloituksetta (yksi jokaista valikoimissamme olevaa mallia).

Kun tuoteostot ylittävät 200€, niin ammattilainen saa 10 kpl erän magneettiripsiä veloituksetta (kaksi jokaista valikoimissamme olevaa mallia). Ja vastaavasti 5 parin erät jokaisesta sadan euron ylittävästä osuudesta tuoteostoilla.

Tämän lisäksi saat halutessasi magneettiripsien myyntitelineen veloituksetta pyytämällä sitä yksinkertaisesti tilauksen lisätiedoissa: "Magneettiripsiteline"

Magneettiripsien suositusjälleenmyyntihinta on 25-28€/pakkaus. Muuttoedun myötä voit halutessasi tarjota magneettiripset asiakkaillesi myös edullisemmin, sillä nyt niiden myynti on sinulle täyttä katetta! Mikäli magneettiripset eivät ole sinulle entuudestaan tutut, niin lue niistä lisää täältä.

Muuttoetu voimassa 15.2.20 saakka tai niin kauan kuin muuttoetutuotteita riittää.
Muuttoetu ei koske koulutuksia eikä verkkokursseja.


Iloisin terveisin, LashLoversin Joensuun muuttotiimi


Jaa somessa:

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TILAAMINEN

Taataksemme asiakkaillemme nopean tilauskäsittelyn ja mahdollisuuden hyödyntää palkitsemisjärjestelmää, tulee kaikki tilaukset tehdä verkkokaupan kautta. Emme käsittele puhelimitse tai sähköpostitse tulleita tilauksia.

REKISTERÖITYMINEN

LashLovers®-tuotteet on tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön. Tilatakseen tuotteita LashLovers Oy:n verkkokaupasta tulee asiakkaan rekisteröityä ja ilmoittaa rekisteröitymisen yhteydessä käymänsä tunnetun tuotemerkin ripsienpidennyskoulutus. Jälleenmyyntituotteiden tilaamista varten myös y-tunnus on ilmoitettava rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteröityminen on maksutonta. LashLovers Oy voi halutessaan evätä rekisteröitymisen ja perua tilauksen.

TILAUSKÄSITTELY JA TOIMITUSAIKA

Asiakas saa tekemästään tilauksesta tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiin. LashLovers Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Arkisin klo 12 mennessä tulleet tilaukset pyritään käsittelemään ja postittamaan aina viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Toimitusajan ollessa olennaisesti pidempi, ilmoittaa LashLovers Oy tästä asiakkaalle sähköpostitse.

Tuotteet on myös mahdollista noutaa Joensuun toimipisteestä verkkokaupassa ennakkoon tehtyä tilausta vastaan. Tällöin toimituskulut ovat 0 €. Asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostitse, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä LashLovers Oy:lle. LashLovers Oy pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

TUOTETAKUU

LashLovers Oy ei lähtökohtaisesti myönnä ammattilaistuotteille tuotetakuita. Ripsiliimojen osalta edellytämme käyttöohjeiden perusteellista tutustumista ennen liiman käyttöönottoa. Mikäli sinulla on tuotteiden käyttöön tai toiminnallisuuteen liittyviä kysymyksiä, otathan ystävällisesti yhteyttä tuotetukeemme: tuotetuki@lashlovers.fi.

TUOTEHINTA JA TOIMITUSKULUT

Voimassa oleva hinta on palvelussa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. LashLovers Oy pidättää oikeuden erheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilauksen käsittely-, pakkaus- ja toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta. Lue lisää toimitustavoista täältä. Tuotteet on myös mahdollista noutaa Joensuun toimipisteestä. Tällöin toimituskulut ovat 0 €.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa on tarjolla kaikki yleisimmät maksutavat. Lisätietoja maksutavoista täältä.

NOUTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Mikäli asiakas ei nouda tilaamaansa lähetystä noutopisteestä määräaikaan mennessä ja paketti palautuu LashLovers Oy:lle, palautamme automaattisesti tilauksen arvon asiakkaalle toimituskuluilla vähennettynä.

PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikuntoinen.
Jos asiakas peruuttaa tilauksen ennen kuin tavaroita on ehditty lähettää, on palvelun tarjoajalla mahdollisuus veloittaa rahaliikenteestä ja vaivasta kohtuullinen korvaus.
Jos tuote on postitoimituksen aikana rikkoontunut tai vahingoittunut, asiakas voi palauttaa tuotteen veloituksetta LashLovers Oy:lle. Mikäli tilaamasi tuote on vahingoittunut, osa ystävällisesti yhteyttä tilauskäsittelyymme: tilaukset@lashlovers.fi.

Vuonna 2011 voimaan tulleen lain mukaan, verkkokauppa ei ole velvollinen kustantamaan automaattisesti asiakaspalautuksesta aiheutuvia kuluja.

RIITATAPAUSTEN RATKAISU

Erimielisyydet tässä esitettyjen tilaus- ja sopimusehtojen suhteen ratkaistaan Joensuun Käräjäoikeudessa.