Beyond - Uusi tapa ansaita ostosrahaa!

Beyond-kauppaa suosittelemalla kerrytät helposti ostosrahapottia kauneuden ammattilaisten LashLovers®-verkkokaupassa!

Olemme jo vuosia palvelleet sinua, ihana asiakkaamme, kauneuden ammattilaisille suunnatun LashLovers®-verkkokauppamme kautta. Kotihoitotuotevalikoimamme laajentuessa olemme avanneet ammattilaistukkumme rinnalle uuden, kuluttajille suunnatun Beyond-verkkokaupan. Ja meillä on iloisia uutisia sinulle ammattilaisasiakkaamme: Sinä voit ansaita entistä enemmän ostosrahaa LashLovers®-verkkokaupan ammattilaistarvikkeisiin suosittelemalla Beyond-kauppaa ja LashLovers®-tuotteita asiakkaillesi.

Suosittele somessa

Mikäli olet tehnyt ostoksia LashLovers®-verkkokaupassa, on sinulle luotu automaattisesti henkilökohtainen suosittelulinkki kuluttajille suunnattuun Beyond-verkkokauppaan. Löydät suosittelulinkkisi kirjautumalla LashLovers-verkkokaupassa kohtaan Oma tili. Kaikki suosittelulinkkisi kautta tehdyt ostokset kerryttävät sinulle automaattisesti ostosrahaa ammattilaisverkkokauppaamme.

Kertomalla LashLoversin tuotteista asiakkaillesi ja ystävillesi sekä jakamalla linkkiä ahkerasti, esimerkiksi sosiaalisen median kanavissa, voit kerryttää itsellesi tuntuvan potin ostosrahaa. Samalla voit myös tavoittaa potentiaalisia uusia asiakkaita, jotka eivät tällä hetkellä asioi liikkeessäsi. Laadukkaat valokuvat somejulkaisuihisi voit ladata käyttöösi veloituksetta kuvapankistamme

Ostosrahan kertyminen LashLovers®-kauppaan

Ostosrahaa kertyy sinulle automaattisesti, kun asiakas saapuu Beyond-kauppaan suosittelulinkin kautta ja tekee tilauksen. Erillisiä koodeja ei kassalla tarvita. Halutessasi, voit katsoa tuotekohtaisen, suosittelusta ansaittavan ostosrahan määrän siirtymällä Beyond-kauppaan oman suosittelulinkkisi kautta. Ostosrahan määrä näkyy erikseen jokaisen tuotteen kohdalla.

Hanki oma suosittelulinkki

Mikäli suosittelulinkki ei jostain syystä näy asiakasprofiilissasi, niin otathan meihin yhteyttä: tilaukset@lashlovers.fi. Luomme sinulle maksuttoman suosittelulinkin manuaalisesti. Suosittelulinkin saaminen edellyttää yhden oston tekemistä LashLovers-verkkokaupasta. Suosittelulinkin saamiseksi et tarvitse y-tunnusta, mutta tarvitset kuitenkin tunnetun maahantuojan ripsikoulutustodistuksen, jotta voit tehdä ostoksia LashLovers®-ammattilaistukussa.

Toivomme, että suosittelulinkkisi kautta tehdyt tilaukset ilahduttavat mieltäsi ja kasvattavat sinulle mukavan potin ostosrahaa!

Jaa somessa:

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TILAAMINEN

Taataksemme asiakkaillemme nopean tilauskäsittelyn ja mahdollisuuden hyödyntää palkitsemisjärjestelmää, tulee kaikki tilaukset tehdä verkkokaupan kautta. Emme käsittele puhelimitse tai sähköpostitse tulleita tilauksia.

REKISTERÖITYMINEN

LashLovers®-tuotteet on tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön. Tilatakseen tuotteita LashLovers Oy:n verkkokaupasta tulee asiakkaan rekisteröityä ja ilmoittaa rekisteröitymisen yhteydessä käymänsä tunnetun tuotemerkin ripsienpidennyskoulutus. Jälleenmyyntituotteiden tilaamista varten myös y-tunnus on ilmoitettava rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteröityminen on maksutonta. LashLovers Oy voi halutessaan evätä rekisteröitymisen ja perua tilauksen.

TILAUSKÄSITTELY JA TOIMITUSAIKA

Asiakas saa tekemästään tilauksesta tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiin. LashLovers Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Arkisin klo 12 mennessä tulleet tilaukset pyritään käsittelemään ja postittamaan aina viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Toimitusajan ollessa olennaisesti pidempi, ilmoittaa LashLovers Oy tästä asiakkaalle sähköpostitse.

Tuotteet on myös mahdollista noutaa Joensuun toimipisteestä verkkokaupassa ennakkoon tehtyä tilausta vastaan. Tällöin toimituskulut ovat 0 €. Asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostitse, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä LashLovers Oy:lle. LashLovers Oy pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

TUOTETAKUU

LashLovers Oy ei lähtökohtaisesti myönnä ammattilaistuotteille tuotetakuita. Ripsiliimojen osalta edellytämme käyttöohjeiden perusteellista tutustumista ennen liiman käyttöönottoa. Mikäli sinulla on tuotteiden käyttöön tai toiminnallisuuteen liittyviä kysymyksiä, otathan ystävällisesti yhteyttä tuotetukeemme: tuotetuki@lashlovers.fi.

TUOTEHINTA JA TOIMITUSKULUT

Voimassa oleva hinta on palvelussa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. LashLovers Oy pidättää oikeuden erheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilauksen käsittely-, pakkaus- ja toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta. Lue lisää toimitustavoista täältä. Tuotteet on myös mahdollista noutaa Joensuun toimipisteestä. Tällöin toimituskulut ovat 0 €.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa on tarjolla kaikki yleisimmät maksutavat. Lisätietoja maksutavoista täältä.

NOUTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Mikäli asiakas ei nouda tilaamaansa lähetystä noutopisteestä määräaikaan mennessä ja paketti palautuu LashLovers Oy:lle, palautamme automaattisesti tilauksen arvon asiakkaalle toimituskuluilla vähennettynä.

PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikuntoinen.
Jos asiakas peruuttaa tilauksen ennen kuin tavaroita on ehditty lähettää, on palvelun tarjoajalla mahdollisuus veloittaa rahaliikenteestä ja vaivasta kohtuullinen korvaus.
Jos tuote on postitoimituksen aikana rikkoontunut tai vahingoittunut, asiakas voi palauttaa tuotteen veloituksetta LashLovers Oy:lle. Mikäli tilaamasi tuote on vahingoittunut, osa ystävällisesti yhteyttä tilauskäsittelyymme: tilaukset@lashlovers.fi.

Vuonna 2011 voimaan tulleen lain mukaan, verkkokauppa ei ole velvollinen kustantamaan automaattisesti asiakaspalautuksesta aiheutuvia kuluja.

RIITATAPAUSTEN RATKAISU

Erimielisyydet tässä esitettyjen tilaus- ja sopimusehtojen suhteen ratkaistaan Joensuun Käräjäoikeudessa.