QUICK PICK™ -valmisviuhkat

QUICK PICK™ -valmisviuhkat vakiintuivat osaksi ammattilaisten ripsipalveluita.

Laadukkaiden valmisviuhkojen etuna nähdään erityisesti työn nopeus, tasainen laatu sekä helppous verrattaen käsityönä tehtyihin volyymiripsiviuhkoihin. Siksi Quick Pick™ -valmisviuhkat ovatkin nopeasti vakiintuneet ripsiammattilaisten palveluihin.

Perinteisiä volyymiripsiä Quick Pick™ -valmisviuhkat eivät ole korvanneet, vaan toimivat hyvänä lisäpalveluna esimerkiksi nopeaa huoltoa kaipaaville asiakkaille.

QUICK PICK™-valmisviuhkoja


LASHLOVERS QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSIVIUHKAT

LashLoversin valmiit Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat ovat saatavilla C+-kaarevuudessa, joka on nykyisen ripsimallistomme C- ja D-kaarevuuden välimuoto. Näin ollen se sopii saumattoman kauniisti niin C-kaaren kuin D-kaarenkin käyttäjille. Quick Pick -viuhkoissa on neljä (4D) tai viisi (5D) 0.07 mm:n vahvuista volyymikuitua. Kukin Quick Pick™ -rasia sisältää 160 kappaletta äärimmäisen kauniita ripsiviuhkoja. Volyymiripsiviuhkat valmistetaan tehtaallamme käsityönä ja tästä syystä viuhkojen leveydessä ja sidosaineen määrässä voi olla pieniä eroavaisuuksia.
Tuotekehitys- ja valmistusprosessimme mahdollistavat valmisviuhkalle äärimmäisen sulavalinjaisen kauniin ja ohuen tyven. Näin ollen viuhka asettuu luonnonripselle kauniisti. 

QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSIVIUHKOJEN TYVI

Quick Pick™ -valmisviuhkan sidoksen sinetöimiseksi käytetään ripsikuitujen liitoskohdassa äärimmäisen pieni määrä akrylaattisekapolymeeria. Kyseistä sidosainetta käytetään muun muassa kosmetiikassa eikä se herkistä tai aiheuta allergiaa. Erityissidoksensa johdosta Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat ovat paitsi kestäviä, myös helposti poimittavissa ja asennettavissa. Tämän lisäksi ne eroavat sulavalinjaisuudessaan huomattavasti markkinoilla olevista valmisviuhkoista, joiden valmistuksessa on käytetty reilu määrä liimaa. 

Viime aikoina markkinoille tulleiden valmisviuhkojen markkinoidaan toisinaan olevan kiinnitetty ainoastaan lämmön avulla. Oman tuotekartoituksemme ja valmistajakonsultaation pohjalta käsityksemme kuitenkin on, että pelkän lämmön avulla ei ole mahdollista muodostaa sidosta valmisviuhkoihin. 

UUDEN QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSIPALVELUN MARKKINOINTI

QuickPick™ -ripset mahdollistavat ammattilaisille täysin uuden palvelun: 
LashLovers Quick Pick™ -volyymiripset. Palvelu on nimensä mukaisesti nopeampi kuin perinteinen volyymiripsipalvelu ja sen lopputuloksena ovat kauniit ja laadukkaat volyymiripset. On luonnollisesti ensiarvoisen tärkeää, että asiakas ymmärtää, mistä Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkoissa on kyse. Turhien väärinkäsitysten välttämiseksi on tärkeää informoida asiakasta perinteisten, käsityönä tehtyjen volyymiripsien sekä Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkojen eroista.

Mikäli olet LashLovers®-ammattilainen, voit tilata kauttamme julisteita, joilla herätät asiakkaidesi mielenkiinnon uutta Quick Pick™ -volyymiripsipalvelua kohtaan. 

QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSIPALVELUN HINNOITTELU

Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkojen materiaalikustannukset ovat suuremmat kuin yksittäisistä ripsikuiduista käsityönä tehdyillä ripsiviuhkoilla. Palveluun käytettävä aika kuitenkin vähintään puolittuu, mikä tekee uudesta palvelusta ammattilaiselle erittäin kannattavaa liiketoimintaa. Lisäksi monet asiakkaat arvostavat uuden palvelun nopeutta: nyt volyymiripset on mahdollista saada jopa tunnissa.

Suosittelemme palvelun tuntihinnaksi paikkakunnasta ja yleisestä hintatasosta riippuen noin 85-90 €. 

YLEISIMMÄT KYSYMYKSET

SYRJÄYTTÄVÄTKÖ VALMIIT VOLYYMIRIPSIVIUHKAT KÄSITYÖNÄ TEHDYT VOLYYMIRIPSET?

Uskomme vahvasti, ettei valmisviuhka tule koskaan korvaamaan laadukasta käsityötä, joka tarjoaa viuhkan muotoilun ja siten myös lopputuloksen suhteen rajattomat mahdollisuudet. Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat ovat kuitenkin oiva lisäpalvelu perinteisten volyymiripsien rinnalle.

KÄVINKÖ VOLYYMIRIPSIKOULUTUKSEN TURHAAN?

Et missään tapauksessa. Se, että osaat asentaa käsityönä tehdyn volyymiripsiviuhkan ripselle, antaa sinulle täydelliset valmiudet siirtyä halutessasi käyttämään myös Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkoja. Samat teoriaopit esimerkiksi ripsikuitujen määrää ja painoa koskien pätevät sekä perinteisessä volyymiripsitekniikassa sekä Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkoja käytettäessä.

OLEN KÄYNYT AINOASTAAN KLASSISEN KOULUTUKSEN. VOINKO TARJOTA ASIAKKAILLENI QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSIPALVELUA?

Kyllä periaatteessa voit. Huomioithan kuitenkin, että sinulla on tärkeää olla hyvä ymmärrys volyymiripsiin liittyvistä teoriaopeista, jotta voit toteuttaa asiakkaillesi palvelun oikeaoppisesti ja luonnonripseä kunnioittaen. Suosittelemmekin lämpimästi BOOST-verkkokoulutusta, jossa saat kaikki tarvitsemasi opit volyymiripsityöskentelyyn liittyen.

MIKSI AMMATTILAISEN KANNATTAA OTTAA QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSET VALIKOIMIIN?

Monestakin syystä. Quick Pick™ -volyymiripset ovat erinomaiset tilanteissa, joissa mm. 
- asiakas hakee nopeaa palvelua 
- asiakkaalla on levottomat silmät 
- asiakas haluaa hiukan lisää tuuheutta klassisiin ripsiin; Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat toimivat erinomaisesti hybridiripsissä - ammattilaisen harjoittelu volyymiripsien parissa on vasta alussa 
- ammattilainen kokee ripsiviuhkojen muodostamisen käsityönä hitaaksi tai hankalaksi 
- ammattilainen haluaa laajentaa palveluvalikoimaansa 
- ammattilainen haluaa laajentaa asiakaskuntaansa 
- ammattilainen haluaa tarjota volyymiripset nopeana palveluna

MILLAINEN KESTÄVYYS QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSILLÄ ON?

Erinomainen. Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat liimautuvat luonnonripselle sulavasti, ja kestävyys verrattuna käsityönä tehtyihin volyymiripsiin voi olla jopa aavistuksen parempi. Tämä johtuu siitä, että käsityönä tehdyissä viuhkoissa inhimillisen erehdyksen mahdollisuus on suurempi ja liimausajassa luonnonripselle tulee vaihteluita. 
Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat mahdollistavat nopean luonnonripselle viennin, jolloin tuore liima pääsee muodostamaan täydellisen liimasinetin viuhkan ja luonnonripsen välille. Luonnollisesti liiman oikea annostelu ja oikea liimaustekniikka ovat pääroolissa kestävyyden suhteen. 

Tilaa Quick Pick™ -julisteet tästä.
Tilaa Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat tästä.

Jaa somessa:

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TILAAMINEN

Taataksemme asiakkaillemme nopean tilauskäsittelyn ja mahdollisuuden hyödyntää palkitsemisjärjestelmää, tulee kaikki tilaukset tehdä verkkokaupan kautta. Emme käsittele puhelimitse tai sähköpostitse tulleita tilauksia.

REKISTERÖITYMINEN

LashLovers®-tuotteet on tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön. Tilatakseen tuotteita LashLovers Oy:n verkkokaupasta tulee asiakkaan rekisteröityä ja ilmoittaa rekisteröitymisen yhteydessä käymänsä tunnetun tuotemerkin ripsienpidennyskoulutus. Jälleenmyyntituotteiden tilaamista varten myös y-tunnus on ilmoitettava rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteröityminen on maksutonta. LashLovers Oy voi halutessaan evätä rekisteröitymisen ja perua tilauksen.

TILAUSKÄSITTELY JA TOIMITUSAIKA

Asiakas saa tekemästään tilauksesta tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiin. LashLovers Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Arkisin klo 12 mennessä tulleet tilaukset pyritään käsittelemään ja postittamaan aina viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Toimitusajan ollessa olennaisesti pidempi, ilmoittaa LashLovers Oy tästä asiakkaalle sähköpostitse.

Tuotteet on myös mahdollista noutaa Joensuun toimipisteestä verkkokaupassa ennakkoon tehtyä tilausta vastaan. Tällöin toimituskulut ovat 0 €. Asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostitse, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä LashLovers Oy:lle. LashLovers Oy pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

TUOTETAKUU

LashLovers Oy ei lähtökohtaisesti myönnä ammattilaistuotteille tuotetakuita. Ripsiliimojen osalta edellytämme käyttöohjeiden perusteellista tutustumista ennen liiman käyttöönottoa. Mikäli sinulla on tuotteiden käyttöön tai toiminnallisuuteen liittyviä kysymyksiä, otathan ystävällisesti yhteyttä tuotetukeemme: tuotetuki@lashlovers.fi.

TUOTEHINTA JA TOIMITUSKULUT

Voimassa oleva hinta on palvelussa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. LashLovers Oy pidättää oikeuden erheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilauksen käsittely-, pakkaus- ja toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta. Lue lisää toimitustavoista täältä. Tuotteet on myös mahdollista noutaa Joensuun toimipisteestä. Tällöin toimituskulut ovat 0 €.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa on tarjolla kaikki yleisimmät maksutavat. Lisätietoja maksutavoista täältä.

NOUTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Mikäli asiakas ei nouda tilaamaansa lähetystä noutopisteestä määräaikaan mennessä ja paketti palautuu LashLovers Oy:lle, palautamme automaattisesti tilauksen arvon asiakkaalle toimituskuluilla vähennettynä.

PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikuntoinen.
Jos asiakas peruuttaa tilauksen ennen kuin tavaroita on ehditty lähettää, on palvelun tarjoajalla mahdollisuus veloittaa rahaliikenteestä ja vaivasta kohtuullinen korvaus.
Jos tuote on postitoimituksen aikana rikkoontunut tai vahingoittunut, asiakas voi palauttaa tuotteen veloituksetta LashLovers Oy:lle. Mikäli tilaamasi tuote on vahingoittunut, osa ystävällisesti yhteyttä tilauskäsittelyymme: tilaukset@lashlovers.fi.

Vuonna 2011 voimaan tulleen lain mukaan, verkkokauppa ei ole velvollinen kustantamaan automaattisesti asiakaspalautuksesta aiheutuvia kuluja.

RIITATAPAUSTEN RATKAISU

Erimielisyydet tässä esitettyjen tilaus- ja sopimusehtojen suhteen ratkaistaan Joensuun Käräjäoikeudessa.