Ilmainen toimitus Suomeen yli 350 €:n tuoteostoille!

Kuluttajille Ammattilaisille

QUICK PICK™ -valmisviuhkat

QUICK PICK™ -valmisviuhkat vakiintuivat osaksi ammattilaisten ripsipalveluita.

Laadukkaiden valmisviuhkojen etuna nähdään erityisesti työn nopeus, tasainen laatu sekä helppous verrattaen käsityönä tehtyihin volyymiripsiviuhkoihin. Siksi Quick Pick™ -valmisviuhkat ovatkin nopeasti vakiintuneet ripsiammattilaisten palveluihin.

Perinteisiä volyymiripsiä Quick Pick™ -valmisviuhkat eivät ole korvanneet, vaan toimivat hyvänä lisäpalveluna esimerkiksi nopeaa huoltoa kaipaaville asiakkaille.

QUICK PICK™-valmisviuhkoja


LASHLOVERS QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSIVIUHKAT

LashLoversin valmiit Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat ovat saatavilla C+-kaarevuudessa, joka on nykyisen ripsimallistomme C- ja D-kaarevuuden välimuoto. Näin ollen se sopii saumattoman kauniisti niin C-kaaren kuin D-kaarenkin käyttäjille. Quick Pick -viuhkoissa on neljä (4D) tai viisi (5D) 0.07 mm:n vahvuista volyymikuitua. Kukin Quick Pick™ -rasia sisältää 160 kappaletta äärimmäisen kauniita ripsiviuhkoja. Volyymiripsiviuhkat valmistetaan tehtaallamme käsityönä ja tästä syystä viuhkojen leveydessä ja sidosaineen määrässä voi olla pieniä eroavaisuuksia.
Tuotekehitys- ja valmistusprosessimme mahdollistavat valmisviuhkalle äärimmäisen sulavalinjaisen kauniin ja ohuen tyven. Näin ollen viuhka asettuu luonnonripselle kauniisti. 

QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSIVIUHKOJEN TYVI

Quick Pick™ -valmisviuhkan sidoksen sinetöimiseksi käytetään ripsikuitujen liitoskohdassa äärimmäisen pieni määrä akrylaattisekapolymeeria. Kyseistä sidosainetta käytetään muun muassa kosmetiikassa eikä se herkistä tai aiheuta allergiaa. Erityissidoksensa johdosta Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat ovat paitsi kestäviä, myös helposti poimittavissa ja asennettavissa. Tämän lisäksi ne eroavat sulavalinjaisuudessaan huomattavasti markkinoilla olevista valmisviuhkoista, joiden valmistuksessa on käytetty reilu määrä liimaa. 

Viime aikoina markkinoille tulleiden valmisviuhkojen markkinoidaan toisinaan olevan kiinnitetty ainoastaan lämmön avulla. Oman tuotekartoituksemme ja valmistajakonsultaation pohjalta käsityksemme kuitenkin on, että pelkän lämmön avulla ei ole mahdollista muodostaa sidosta valmisviuhkoihin. 

UUDEN QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSIPALVELUN MARKKINOINTI

QuickPick™ -ripset mahdollistavat ammattilaisille täysin uuden palvelun: 
LashLovers Quick Pick™ -volyymiripset. Palvelu on nimensä mukaisesti nopeampi kuin perinteinen volyymiripsipalvelu ja sen lopputuloksena ovat kauniit ja laadukkaat volyymiripset. On luonnollisesti ensiarvoisen tärkeää, että asiakas ymmärtää, mistä Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkoissa on kyse. Turhien väärinkäsitysten välttämiseksi on tärkeää informoida asiakasta perinteisten, käsityönä tehtyjen volyymiripsien sekä Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkojen eroista.

Mikäli olet LashLovers®-ammattilainen, voit tilata kauttamme julisteita, joilla herätät asiakkaidesi mielenkiinnon uutta Quick Pick™ -volyymiripsipalvelua kohtaan. 

QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSIPALVELUN HINNOITTELU

Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkojen materiaalikustannukset ovat suuremmat kuin yksittäisistä ripsikuiduista käsityönä tehdyillä ripsiviuhkoilla. Palveluun käytettävä aika kuitenkin vähintään puolittuu, mikä tekee uudesta palvelusta ammattilaiselle erittäin kannattavaa liiketoimintaa. Lisäksi monet asiakkaat arvostavat uuden palvelun nopeutta: nyt volyymiripset on mahdollista saada jopa tunnissa.

Suosittelemme palvelun tuntihinnaksi paikkakunnasta ja yleisestä hintatasosta riippuen noin 85-90 €. 

YLEISIMMÄT KYSYMYKSET

SYRJÄYTTÄVÄTKÖ VALMIIT VOLYYMIRIPSIVIUHKAT KÄSITYÖNÄ TEHDYT VOLYYMIRIPSET?

Uskomme vahvasti, ettei valmisviuhka tule koskaan korvaamaan laadukasta käsityötä, joka tarjoaa viuhkan muotoilun ja siten myös lopputuloksen suhteen rajattomat mahdollisuudet. Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat ovat kuitenkin oiva lisäpalvelu perinteisten volyymiripsien rinnalle.

KÄVINKÖ VOLYYMIRIPSIKOULUTUKSEN TURHAAN?

Et missään tapauksessa. Se, että osaat asentaa käsityönä tehdyn volyymiripsiviuhkan ripselle, antaa sinulle täydelliset valmiudet siirtyä halutessasi käyttämään myös Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkoja. Samat teoriaopit esimerkiksi ripsikuitujen määrää ja painoa koskien pätevät sekä perinteisessä volyymiripsitekniikassa sekä Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkoja käytettäessä.

OLEN KÄYNYT AINOASTAAN KLASSISEN KOULUTUKSEN. VOINKO TARJOTA ASIAKKAILLENI QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSIPALVELUA?

Kyllä periaatteessa voit. Huomioithan kuitenkin, että sinulla on tärkeää olla hyvä ymmärrys volyymiripsiin liittyvistä teoriaopeista, jotta voit toteuttaa asiakkaillesi palvelun oikeaoppisesti ja luonnonripseä kunnioittaen. Suosittelemmekin lämpimästi BOOST-verkkokoulutusta, jossa saat kaikki tarvitsemasi opit volyymiripsityöskentelyyn liittyen.

MIKSI AMMATTILAISEN KANNATTAA OTTAA QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSET VALIKOIMIIN?

Monestakin syystä. Quick Pick™ -volyymiripset ovat erinomaiset tilanteissa, joissa mm. 
- asiakas hakee nopeaa palvelua 
- asiakkaalla on levottomat silmät 
- asiakas haluaa hiukan lisää tuuheutta klassisiin ripsiin; Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat toimivat erinomaisesti hybridiripsissä - ammattilaisen harjoittelu volyymiripsien parissa on vasta alussa 
- ammattilainen kokee ripsiviuhkojen muodostamisen käsityönä hitaaksi tai hankalaksi 
- ammattilainen haluaa laajentaa palveluvalikoimaansa 
- ammattilainen haluaa laajentaa asiakaskuntaansa 
- ammattilainen haluaa tarjota volyymiripset nopeana palveluna

MILLAINEN KESTÄVYYS QUICK PICK™ -VOLYYMIRIPSILLÄ ON?

Erinomainen. Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat liimautuvat luonnonripselle sulavasti, ja kestävyys verrattuna käsityönä tehtyihin volyymiripsiin voi olla jopa aavistuksen parempi. Tämä johtuu siitä, että käsityönä tehdyissä viuhkoissa inhimillisen erehdyksen mahdollisuus on suurempi ja liimausajassa luonnonripselle tulee vaihteluita. 
Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat mahdollistavat nopean luonnonripselle viennin, jolloin tuore liima pääsee muodostamaan täydellisen liimasinetin viuhkan ja luonnonripsen välille. Luonnollisesti liiman oikea annostelu ja oikea liimaustekniikka ovat pääroolissa kestävyyden suhteen. 

Tilaa Quick Pick™ -julisteet tästä.
Tilaa Quick Pick™ -volyymiripsiviuhkat tästä.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje

Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sähköpostiosoite

Ostoskoriin käytetyt alennuskoodit