Ilmainen toimitus Suomeen yli 350 €:n tuoteostoille!

Kuluttajille Ammattilaisille

Ripsienpidennysten puhdistaminen

Älä suojele ripsiäsi vedeltä! Ripsienpidennysten päivittäinen pesu on yksi merkittävimpiä tekijöitä kauniiden ja terveiden ripsien ylläpitämisessä.

Törmäämme edelleen toisinaan käsitykseen, ettei ripsienpidennyksiä tai volyymiripsiä saisi pestä tai kastella. Tosiasiassa ripsien huolellinen puhdistaminen vedellä ja puhdistustuotteella tulisi ehdottomasti olla osa jokaisen ripsienpidennyksiä käyttävän henkilön päivittäisiä rutiineja. 
Säännöllinen pesu ja ripsienpidennysten harjaaminen ovatkin ainoat asiat, joita ripsienpidennysten käyttäjän tarvitsee tehdä säilyttääkseen ripset kauniina koko huoltovälin.

LIKAA, RASVAA JA MEIKINJÄÄMIÄ

Ripsiin ja ripsien tyveen kertyy epäpuhtauksia ihosta ja ympäristöstä. Mikäli ripsiä ei pestä huolellisesti päivittäin, ripsien tyveen kertynyt lika estää liiman imeytymisen luonnonripsen sisälle
ripsihuollossa ja tästä syystä ripsienpidennysten kestävyys heikkenee. Lisäksi ripsien tyveen jäänyt lika sisältää bakteereita, jotka voivat altistaa esimerkiksi ikävälle silmäluomen tulehdukselle, eli blefariitille.

RIPSILIIMAT JA VESI

Ammattilainen asentaa ripsienpidennykset ja volyymiripset käyttäen tähän tarkoitukseen suunniteltua syanoakrylaattipohjaista ripsiliimaa. Ripsiliima muodostaa erittäin vahvan liimasidoksen imeytyen luonnonripsen sisälle ja asettuen luonnonripsen ja ripsikuidun/-viuhkan ympärille. Kovettunut liimasidos on 100%:n vesitiivis.

Ripsiliimat kovettuvat (ts. "kuivavat" eli muuttavat muotonsa nestemäisestä kiinteäksi) ilmassa olevan kosteuden avulla. Toisin kuin monesti luullaan, ripsienpidennyskäyttöön suunnitellut ripsiliimat eivät ole ilmakovetteisia.

Mikäli ammattilaisellasi on käytössä ripsiliiman kuivattaja, hän suihkuttaa kevyesti kosteutta ripsillesi niiden asentamisen jälkeen. Kosteus saa ripsiliiman kovettumaan erittäin nopeasti ja tästä syystä varoaikoja ripsien kastelemiseksi huollon jälkeen ei enää tarvita.

On huomioitava, että ammattilainen käyttää liimasidoksen kovettamiseen hyvin pienen määrän kosteutta. Mikäli ripset kastellaan runsaalla vedellä heti niiden asentamisen jälkeen, ilman että liimaa on ensin kovetettu ripsiliiman kuivattajan avulla, liima "shokkikovettuu" liian nopeasti. Tämä aiheuttaa liimasinettiin runsaasti pieniä murtumia, jotka sitten heikentävät ripsienpidennysten kestävyyttä. 

RIPSIEN ASENNUS PUHTAISIIN JA KUIVIIN RIPSIIN

Ripsienpidennykset tulee asentaa aina puhtaisiin luonnonripsiin. On suositeltavaa, että ripset pestään huolellisesti n. 2-3 h tuntia ennen ripsien asennusta/ripsihuoltoa. Epäpuhtaisiin ripsiin pidennyksiä ei tule asentaa, joten mikäli ripsiä ei ole puhdistettu kotona ennen asennusta tulee ne puhdistaa ja kuivata huolellisesti asennuksen aluksi. 

Mikäli asiakkaalla on huokoiset luonnonripset, saadaan ne kuivattua hyvin painelemalla luonnonripsiä huolellisesti esimerkiksi kasvopaperia vasten. Toisilla asiakkailla luonnonripsen kuivuminen kastelun jälkeen voi kestää hieman kauemmin. Mikäli pidennykset asennetaan kosteisiin ripsiin, on riskinä se, että ripsikuitu jää luonnonripselle ainoastaan heikolla pintakiinnityksellä. Tästä syystä onkin tärkeää, että ripset ovat huoltoa aloitettaessa paitsi puhtaat, myös mahdollisimman kuivat. 

PUHTAUTTA RIPSILLESI BEAUTY WASH -PUHDISTUSTUOTTEILLA

LashLoversin erityisesti ripsienpidennysten käyttäjlle kehittämillä Beauty Wash -puhdistustuotteilla puhdistat hellävaraisesti ja tehokkaasti sekä ripset että koko kasvojen alueen meikin. Tuotteet ovat hajustamattomia ja valmistettu Suomessa. Beauty Wash -puhdistusgeeli sekä Beauty Wash -puhdistusvaahto soveltuvat käytettäväksi normaali- ja sekaiholle. Tuotteet ovat erittäin riittoisia, sillä pieni määrä riittää puhdistamaan ripset ja koko kasvojen alueen meikin.

Beauty Wash -vaahto, 150 ml

Lisätietoja ripsienpidennysten puhdistamisesta ja Beauty Wash -puhdistustuotteita voit kysyä omalta ripsiammattilaiseltasi. Oman paikkakuntasi LashLovers®-ammattilaiset löydät täältä.

PS. Instagram-kohokohdista @lashes_by_lashlovers löydät videon, kuinka hienosti myös meikkisiveltimien puhdistus käy Beauty Washilla!

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirje

Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin. Voit perua luvan koska tahansa. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sähköpostiosoite

Ostoskoriin käytetyt alennuskoodit