Ripsienpidennysten puhdistaminen

Älä suojele ripsiäsi vedeltä! Ripsienpidennysten päivittäinen pesu on yksi merkittävimpiä tekijöitä kauniiden ja terveiden ripsien ylläpitämisessä.

Törmäämme edelleen toisinaan käsitykseen, ettei ripsienpidennyksiä tai volyymiripsiä saisi pestä tai kastella. Tosiasiassa ripsien huolellinen puhdistaminen vedellä ja puhdistustuotteella tulisi ehdottomasti olla osa jokaisen ripsienpidennyksiä käyttävän henkilön päivittäisiä rutiineja. 
Säännöllinen pesu ja ripsienpidennysten harjaaminen ovatkin ainoat asiat, joita ripsienpidennysten käyttäjän tarvitsee tehdä säilyttääkseen ripset kauniina koko huoltovälin.

LIKAA, RASVAA JA MEIKINJÄÄMIÄ

Ripsiin ja ripsien tyveen kertyy epäpuhtauksia ihosta ja ympäristöstä. Mikäli ripsiä ei pestä huolellisesti päivittäin, ripsien tyveen kertynyt lika estää liiman imeytymisen luonnonripsen sisälle
ripsihuollossa ja tästä syystä ripsienpidennysten kestävyys heikkenee. Lisäksi ripsien tyveen jäänyt lika sisältää bakteereita, jotka voivat altistaa esimerkiksi ikävälle silmäluomen tulehdukselle, eli blefariitille.

RIPSILIIMAT JA VESI

Ammattilainen asentaa ripsienpidennykset ja volyymiripset käyttäen tähän tarkoitukseen suunniteltua syanoakrylaattipohjaista ripsiliimaa. Ripsiliima muodostaa erittäin vahvan liimasidoksen imeytyen luonnonripsen sisälle ja asettuen luonnonripsen ja ripsikuidun/-viuhkan ympärille. Kovettunut liimasidos on 100%:n vesitiivis.

Ripsiliimat kovettuvat (ts. "kuivavat" eli muuttavat muotonsa nestemäisestä kiinteäksi) ilmassa olevan kosteuden avulla. Toisin kuin monesti luullaan, ripsienpidennyskäyttöön suunnitellut ripsiliimat eivät ole ilmakovetteisia.

Mikäli ammattilaisellasi on käytössä ripsiliiman kuivattaja, hän suihkuttaa kevyesti kosteutta ripsillesi niiden asentamisen jälkeen. Kosteus saa ripsiliiman kovettumaan erittäin nopeasti ja tästä syystä varoaikoja ripsien kastelemiseksi huollon jälkeen ei enää tarvita.

On huomioitava, että ammattilainen käyttää liimasidoksen kovettamiseen hyvin pienen määrän kosteutta. Mikäli ripset kastellaan runsaalla vedellä heti niiden asentamisen jälkeen, ilman että liimaa on ensin kovetettu ripsiliiman kuivattajan avulla, liima "shokkikovettuu" liian nopeasti. Tämä aiheuttaa liimasinettiin runsaasti pieniä murtumia, jotka sitten heikentävät ripsienpidennysten kestävyyttä. 

RIPSIEN ASENNUS PUHTAISIIN JA KUIVIIN RIPSIIN

Ripsienpidennykset tulee asentaa aina puhtaisiin luonnonripsiin. On suositeltavaa, että ripset pestään huolellisesti n. 2-3 h tuntia ennen ripsien asennusta/ripsihuoltoa. Epäpuhtaisiin ripsiin pidennyksiä ei tule asentaa, joten mikäli ripsiä ei ole puhdistettu kotona ennen asennusta tulee ne puhdistaa ja kuivata huolellisesti asennuksen aluksi. 

Mikäli asiakkaalla on huokoiset luonnonripset, saadaan ne kuivattua hyvin painelemalla luonnonripsiä huolellisesti esimerkiksi kasvopaperia vasten. Toisilla asiakkailla luonnonripsen kuivuminen kastelun jälkeen voi kestää hieman kauemmin. Mikäli pidennykset asennetaan kosteisiin ripsiin, on riskinä se, että ripsikuitu jää luonnonripselle ainoastaan heikolla pintakiinnityksellä. Tästä syystä onkin tärkeää, että ripset ovat huoltoa aloitettaessa paitsi puhtaat, myös mahdollisimman kuivat. 

PUHTAUTTA RIPSILLESI BEAUTY WASH -PUHDISTUSTUOTTEILLA

LashLoversin erityisesti ripsienpidennysten käyttäjlle kehittämillä Beauty Wash -puhdistustuotteilla puhdistat hellävaraisesti ja tehokkaasti sekä ripset että koko kasvojen alueen meikin. Tuotteet ovat hajustamattomia ja valmistettu Suomessa. Beauty Wash -puhdistusgeeli sekä Beauty Wash -puhdistusvaahto soveltuvat käytettäväksi normaali- ja sekaiholle. Tuotteet ovat erittäin riittoisia, sillä pieni määrä riittää puhdistamaan ripset ja koko kasvojen alueen meikin.

Beauty Wash -vaahto, 150 ml

Lisätietoja ripsienpidennysten puhdistamisesta ja Beauty Wash -puhdistustuotteita voit kysyä omalta ripsiammattilaiseltasi. Oman paikkakuntasi LashLovers®-ammattilaiset löydät täältä.

PS. Instagram-kohokohdista @lashes_by_lashlovers löydät videon, kuinka hienosti myös meikkisiveltimien puhdistus käy Beauty Washilla!

Jaa somessa:

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TILAAMINEN

Taataksemme asiakkaillemme nopean tilauskäsittelyn ja mahdollisuuden hyödyntää palkitsemisjärjestelmää, tulee kaikki tilaukset tehdä verkkokaupan kautta. Emme käsittele puhelimitse tai sähköpostitse tulleita tilauksia.

REKISTERÖITYMINEN

LashLovers®-tuotteet on tarkoitettu vain ammattilaiskäyttöön. Tilatakseen tuotteita LashLovers Oy:n verkkokaupasta tulee asiakkaan rekisteröityä ja ilmoittaa rekisteröitymisen yhteydessä käymänsä tunnetun tuotemerkin ripsienpidennyskoulutus. Jälleenmyyntituotteiden tilaamista varten myös y-tunnus on ilmoitettava rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteröityminen on maksutonta. LashLovers Oy voi halutessaan evätä rekisteröitymisen ja perua tilauksen.

TILAUSKÄSITTELY JA TOIMITUSAIKA

Asiakas saa tekemästään tilauksesta tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiin. LashLovers Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Arkisin klo 12 mennessä tulleet tilaukset pyritään käsittelemään ja postittamaan aina viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Toimitusajan ollessa olennaisesti pidempi, ilmoittaa LashLovers Oy tästä asiakkaalle sähköpostitse.

Tuotteet on myös mahdollista noutaa Joensuun toimipisteestä verkkokaupassa ennakkoon tehtyä tilausta vastaan. Tällöin toimituskulut ovat 0 €. Asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostitse, kun tilaus on valmis noudettavaksi.

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa olennaisesti myöhästyvä tuote ilmoittamalla siitä LashLovers Oy:lle. LashLovers Oy pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

TUOTETAKUU

LashLovers Oy ei lähtökohtaisesti myönnä ammattilaistuotteille tuotetakuita. Ripsiliimojen osalta edellytämme käyttöohjeiden perusteellista tutustumista ennen liiman käyttöönottoa. Mikäli sinulla on tuotteiden käyttöön tai toiminnallisuuteen liittyviä kysymyksiä, otathan ystävällisesti yhteyttä tuotetukeemme: tuotetuki@lashlovers.fi.

TUOTEHINTA JA TOIMITUSKULUT

Voimassa oleva hinta on palvelussa tilaushetkellä ilmoitettu hinta. LashLovers Oy pidättää oikeuden erheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Tilauksen käsittely-, pakkaus- ja toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta. Lue lisää toimitustavoista täältä. Tuotteet on myös mahdollista noutaa Joensuun toimipisteestä. Tällöin toimituskulut ovat 0 €.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa on tarjolla kaikki yleisimmät maksutavat. Lisätietoja maksutavoista täältä.

NOUTAMATTOMAT LÄHETYKSET

Mikäli asiakas ei nouda tilaamaansa lähetystä noutopisteestä määräaikaan mennessä ja paketti palautuu LashLovers Oy:lle, palautamme automaattisesti tilauksen arvon asiakkaalle toimituskuluilla vähennettynä.

PALAUTUSOIKEUS

Asiakkaalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikuntoinen.
Jos asiakas peruuttaa tilauksen ennen kuin tavaroita on ehditty lähettää, on palvelun tarjoajalla mahdollisuus veloittaa rahaliikenteestä ja vaivasta kohtuullinen korvaus.
Jos tuote on postitoimituksen aikana rikkoontunut tai vahingoittunut, asiakas voi palauttaa tuotteen veloituksetta LashLovers Oy:lle. Mikäli tilaamasi tuote on vahingoittunut, osa ystävällisesti yhteyttä tilauskäsittelyymme: tilaukset@lashlovers.fi.

Vuonna 2011 voimaan tulleen lain mukaan, verkkokauppa ei ole velvollinen kustantamaan automaattisesti asiakaspalautuksesta aiheutuvia kuluja.

RIITATAPAUSTEN RATKAISU

Erimielisyydet tässä esitettyjen tilaus- ja sopimusehtojen suhteen ratkaistaan Joensuun Käräjäoikeudessa.